Steurer skidförvaring och pjäxtorkar

Dalskidan är återförsäljare av en mängd skotorkar, pjäxtorkar och skidställ från Steurer. Hos oss hittar du produkter för skidförvaring av allra bästa kvalitet. Kontakta oss gärna för förslag, offert eller om du vill beställa produkter från Steurer, världsledande på skid- och pjäxförvaring.

Toppmodern utrustning

Från Dalskidan kommer en mängd innovativa och miljövänliga tork- och förvaringslösningar för hotell, skidanläggningar och fritidshus. Alla våra produkter för skidförvaring från Steurer är tillverkade i toppmoderna fabriker i Österrike och håller alltid högsta standard.

Från Steurer hittar ni bland annat skidförvaring i skåp med inbyggd pjäxtork samt väggmonterade skidställ av högsta kvalitet. Vi har även pjäxtork och skotork för montering på vägg som fungerar både som förvaring och tork.

För att komma till Steurers hemsida klicka här!

Våra kunder

För dig som söker skoförvaring till arbetsplatser har vi en mängd lösningar som underlättar vardagen för dina anställda. Våra kunder är företag inom bland annat brandkår, fiskeindustrin och vägarbeten. Låt oss lösa er skoförvaring också.

Sommaren och hösten 2015 levererar vi bl a till SkiDome Göteborg och Bergshotellet i Järvsö.

Kontakta oss

Har du frågor om beställning eller leverans av pjäxtorkar och skidförvaring? Kontakta oss på Dalskidan så berättar vi mer om våra produkter från Steurer.

Kontakt: martin@dalskidan.se eller telefon +46 70 533 49 82

 

Skotork 5par litenSkotork 20 litenMora liten