Steurer skidförvaring och pjäxtorkar

Dalskidan är återförsäljare av en mängd skotorkar, pjäxtorkar och skidställ från Steurer. Hos oss hittar du produkter för skid- och pjäxförvaring av allra bästa kvalitet. Kontakta oss gärna för förslag, offert eller om du vill beställa produkter från Steurer, världsledande på skid- och pjäxförvaring.

Väggmonterade sko- och pjäxtorkar samt skidförvaring

Från Steurer kommer en mängd innovativa och miljövänliga tork- och förvaringslösningar för hotell, skidanläggningar och fritidshus. Alla våra produkter för skidförvaring från Steurer är tillverkade i toppmodern fabrik i Österrike och håller alltid högsta standard.

Från Steurer hittar ni bland annat skidförvaring i skåp med inbyggd pjäxtork samt väggmonterade skidställ av högsta kvalitet. Vi har även pjäxtork och skotork för montering på vägg som fungerar både som förvaring och tork.

För att komma till Steurers hemsida klicka här!

Våra kunder

Våra kunder är allt från privata stugägare som vill ha en snygg och praktisk skotork i hallen till företag som kräver större lösningar. Vi har snygga skåp för hotell med inbyggda skotorkar, där det även finns plats för skidor, stavar, hjälm och handskar.

För dig som söker skoförvaring till arbetsplatser har vi en mängd lösningar som underlättar vardagen för dina anställda. Förutom till skidturismen levererar Steurer till brandkår, fiskeindustri, vägentreprenad m fl. andra branscher. Låt oss lösa er skoförvaring också.

Några referenser:
Holiday Club Åre, Copperhill Åre, SkiDome Göteborg, Bergshotellet i Järvsö, Alpina skidgymnasiet i Sundsvall, Hills 365 i Sälen och många fler.

Kontakta oss

Har du frågor om beställning eller leverans av pjäxtorkar och skidförvaring? Kontakta oss på Dalskidan så berättar vi mer om våra produkter från Steurer.

Kontakt: martin@dalskidan.se eller telefon +46 70 533 49 82

 

Skotork 5par litenSkotork 20 litenMora liten