Boka online

Hos oss hyr ni de senaste skidmodellerna.
Vi garanterar att alla skidor och brädor är nyslipade och vallade till varje ny kund.

Just nu har vi Boka Tidigt- kampanj!
Boka innan 30/9 och få 20% rabatt på hyran. 

Hela oktober bjuder vi på 10% rabatt på hyran.

Betalning sker i förväg genom vår säkra betalningslösning. Det går att boka fram till 3 dagar innan ankomst. Efter det är det drop-in som gäller. Grejer finns nästan alltid så det räcker.
Skulle ni bli sjuka eller av annan anledning inte kan komma, så gör vi en återbetalning av hela hyresbeloppet. Läkarintyg behövs inte i detta fall.

Hjälm ingår i paketen för barn 0-7 år.

Vill du kolla prislistan 2019/2020 klickar du här.

Är du nyfiken på vilka modeller vi har på våra Avancerade paket, klickar du här

Gå till bokningen:

skidhyra

 

 

 

 

 

När du bokar, fyller du i första åkdagen som din första hyrdag. Du har sedan möjlighet att välja att hämta din utrustning dagen innan efter kl 14 utan extra kostnad.
Återlämning skall ske senast kl 11 dagen efter sista åkdag.
(Tänk på att priset för 6-8 dagar är detsamma, så om din semester ryms inom detta spann, kan det vara värt att boka skidhyra en dag tidigare och hämta utrustningen innan 14 för att inte riskera att hamna i köer. Särskilt om du har ankomstdag på söndag. Detta är ett särskilt bra tips vid jul-nyår, sportlovsveckor och påsk.)

Om du exempelvis bokat en kortvecka från söndag – torsdag kan du alltså åka skidor måndag, tisdag och onsdag. Du hämtar utrustningen på söndag eftermiddag och lämnar tillbaka på torsdag förmiddag innan kl. 11. Det pris du betalar är för 3 dagar.

Läs våra villkor här