Jobba hos oss

Lediga tjänster säsongen 2017/2018!

Vi behöver komplettera vårt team inför vintern, vill du jobba med oss?
Här finns följande tjänster att söka:

* Ansvarig för alpin racing.
Den här vintern blir du vår racingansvarige, Kevin Shorters högra hand. Han lär dig allt han kan om skidslipning och boot fitting. Dalskidan säljer mycket utrustning till tävlingsåkare. Du kommer därför att få sätta dig in i allt som har med detta att göra. Allt från marknadsföring/test, till order och leverans.
På sikt tar du över Kevins  sysslor.

Du blir ansvarig för nya skidmärket Croc i Sverige. I tjänsten ingår också att du håller kontakt med leverantörer och föräldrar/åkare, m.m. Under säsongen finns du på plats i backen under utvalda tävlingar. Du arbetar mycket i skid- och pjäxverkstaden men även i butiken.

Du bör antingen ha lång bakgrund som tävlingsåkare, eller så har du under några år jobbat i skid-/ pjäxverkstad. Har du erfarenhet från båda sidor är det fantastiskt, men minst den ena biten bör du ha med dig.
Som person är du en glad och positiv problemlösare. Du gillar att snacka med folk och brinner för skidåkning. Det är ett plus om du dessutom gillar att ha många bollar i luften samtidigt. För det går ju för sig om man gillar ordning och reda.

Den här tjänsten innefattar 10 månaders anställning.

* Säsongsjobb i butik/hyra
Vi letar efter dig som gillar att hjälpa våra kunder att få det som passar dem bäst, oavsett om de vill hyra eller köpa utrustning. Du är glad och positiv och gillar att träffa människor. Du behöver inte ha någon specifik utbildning men vi ser gärna att du har ett gediget skidåkarintresse, då många av våra kunder är alpina tävlingsåkare.
Ca 4 månaders anställning dec – april.

* Säsongsjobb säljare längdutrustning samt övrig butik/hyra
Den här tjänsten liknar den ovanstående, men här ser vi gärna att du dessutom har ett brinnande intresse för längdåkning. Du bör ha kunskap om både utrustning och skidvård. Eventuellt kommer denna tjänst även att innefatta arbete i vår längdverkstad.
Ca 4 månaders anställning dec – april.

 

Skicka in din ansökan till jobb@dalskidan.se senast 22 oktober.

Vi kommer hålla intervjuer löpande under ansökningstiden, så vänta inte för länge med att skicka in just din ansökan.