PT året runt

Sälens Längdskidskola- din PT året runt

En PT i längdspåret sommartid, ger grymma resultat vintertid

 

 

 

 

 

Sälens Längdskidskola utökar nu verksamheten, och erbjuder flera olika tjänster för att du ska kunna uppnå dina mål för kommande utmaningar och lopp.

Barmarksperioden är trots allt ganska lång och det är viktigt att träna rätt under den snöfria delen av året för att nå vinterns mål. Susanne Nyström är vinnare av Vasaloppet 2010 och har sex segrar i Tjejvasan år 2007, 2008, 2009, 2010, 2012 och 2013, så du kan räkna med att hon har full koll på detta. Hos oss kan du få hjälp med träningsupplägg för hel- eller halvår. Det går även att boka enstaka träningspass med Susanne, allt med fokus på längdskidåkning. Kanske behöver du ta en lektion på rullskidor, här finns din instruktör! Tips och råd, inspiration, eller en coach med på träningspasset, Susanne hjälper dig!

Bokar gör du genom att skicka ett mail till susanne.nystrom@dalskidan.se 
 
Personligt helårsupplägg

Träningsplanering för 12 månader

4 träffar á 90 min fördelat på 2-3 teknikträningar på snö och 1-2 barmarksträning. (rullskidor, skidgång teknik, fart, intervaller)
Upplägget på träffarna bestäms individuellt utefter behov och önskemål.

Feedback via mail en gång/månad

Pris: 6.900:-
 

 
Lektion i teknik på rullskidor
Susanne PT i längdåkning året om

 

 

 

 

 

 

Personligt halvårsupplägg

Träningsplanering för 6 månader

2 träffar á 90 min teknikträning på snö

Feedback via mail en gång/månad

Pris: 3.900:-

Träningspass PT i längd året runt
Erbjuds juni-nov
För dig som är i Sälen oavsett om du är bofast eller på besök.Här handlar träningsupplägget om längdskidåkning och vi tränar utefter dina önskemål och förutsättningar. Få tips och råd på hur man tränar under barmarksperioden för att få ut mer av vinterns längdåkning. Inspiration, tips och råd. Köp en timma eller två, eller kanske tre. Rullskidlektion á 90 min. (900:-) I övrigt bokas hela timmar. Pris: 600:-/h
 

 

 
Vasaloppsarenan inbjuder till härlig träningsmiljö året runtGruppträning
Är ni en grupp som vill köra ett träningspass med Susanne löser vi naturligtvis det oavsett om ni är en konferensgrupp, ett kompisgäng eller en klubb. Kontakta susanne.nystrom@dalskidan.se  för offert.
 

 
 
 
 
 Gruppträning med längdfokusGruppträning varje vecka
Inom kort kommer vi även att börja köra gruppträning en gång i veckan i Sälen.
Vi återkommer med mer info när allt är klart.