Nytillskott på alpinväggen

Stöckli Laser WRT ST

Jag föll som en fura…

När vi som vanligt var iväg i fjol för att testa kommande års skidmodeller hände något man sällan upplever.
Det där med att testa skidor är som en klok vän sa, som att testa parfym. Efter ett tag känner man ingen större skillnad.
Så efter att faktiskt ha köat för att få prova dessa skidor som folk verkligen pratade sig varma om, och missat min chans till några provåk, hade jag faktiskt gett upp.
Med trötta ben efter tre dagars intensivt testande på ett krävande underlag (läs is) hade både jag och mina ben fått nog. Men så på väg från backen möts jag av Mr. Stöckli som har sett mina ledsna blickar när någon snuvat skidorna framför mig än en gång.
Jag är egentligen helt färdig och inte alls upplagd eller peppad för att testa några fler par när jag låter mig övertalas.

Så jag ger mig upp i liften en sista gång och försöker ladda om, vilket går sådär. Jag är faktiskt mentalt redan i bilen. Sen kliver jag av liften och tar fart. Då händer det! Tre svängar och jag är fast. Vilka skidor!!!
De gör precis vad jag ber dem om, de är direkta men samtidigt följsamma. En rekyl som är distinkt men behaglig och kräver att man är på hugget. Jag uppfylls av total skidlycka, och snor åt mig två åk till fast alla nu står och väntar på mig. Jag vill inte sluta, åk hem utan mig!

Vill du köpa dessa fantastiska skidor kan du göra det hos oss.
15.900:- och lyckan är din. Vi har dem i följande set up:
Stöckli Laser WRT ST 172 cm med WRT D20 platta ochWRT 12FF bindning