Maxa din skidupplevelse
hos oss som har åkt
20 år i alpina landslaget

För skidanläggningar

Våra agenturer

Skiduthyrning i Sälen

Vill du hyra skidor eller annan utrustning inför skidsemestern? Hos Dalskidan i Sälen får du alltid bäst service! Vår kunniga personal är hängivna skidåkare, vissa med bakgrund i landslaget. Med vår hjälp maxar du din skidupplevelse och får garanterat en åkning utöver det vanliga. Vi är belägna längs infartsvägen nere i dalgången, 3 km norr om Vasaloppsstarten och 1 km söder om Sälens by. Från oss är det nära till flera anläggningar i Sälen, bara 5 minuter från Lindvallen och 10 minuter från Kläppen.

Hyr hos oss

Vi har alltid generösa villkor när du ska hyra skidor av oss. Du kan avboka din beställning och få alla pengar tillbaka ända fram till ankomst, oavsett anledning.

Hyr utrustning

Alpin racing

Ta en titt i vår webbshop för alpin racing. Där hittar du all utrustning du behöver till tävling och träning.

Webbshop

Service i världsklass

Hos Dalskidan hittar du den bästa sliproboten på marknaden. Den tillsammans med vår kunniga personal garanterar dig absolut toppresultat på servicen av dina skidor. Och det oavsett om du är nybörjare eller tävlingsåkare.

Serva utrustning

Vi har flera typer och modeller av skidor på hyran från kända märken av senaste årsmodellerna att välja på. Det är ett enkelt sätt att få rätt utrustning till ett förmånligt pris oavsett om du är nybörjare eller avancerad åkare. Våra skidor är alltid vallade och slipade för bästa skidupplevelse. Dalskidan är helt enkelt den skidhyra där du får absolut mest för pengarna.

Prislista

Höstlovsöppet

Traditionsenligt slår vi upp portarna och håller butiken öppen under höstlovet.Mellan 24 okt – 1 nov har vi öppet…
Läs mer

Nu är vi igång!

Vår sliprobot är uppstartad för säsongen och pjäxverkstaden står också redo för att hjälpa dig.Vill du ha skidorna slipade?…
Läs mer

Kom och jobba med oss i vinter

Årets rekrytering är i full gång. Nu söker vi nya medarbetare till vår hyra, butik och verkstad. Så skynda…
Läs mer

Välkommen till Dalskidan i Sälen!

Vi hjälper dig att Maxa din skidupplevelse.