LISKI slalomkäppar och utrustning till skidanläggning

LISKI -slalomkäppar, säkerhetsnät och madrasser

Utrustning i världsklass

Dalskidan är agentur för LISKI i Sverige sedan 2006 och du hittar ett stort sortiment hos oss. Våra kunder är skidklubbar, skidanläggningar och skidskolor i hela Sverige.

LISKI har ett nära samarbete med FIS och LISKI-produkter har använts vid OS i Turin 2006, VM i Åre 2007, OS i Vancouver 2010 och OS i Sotji 2014. Även i Pyeongchang 2018 var LISKI  official supplier. Så det var m.a.o LISKI-käppar som Frida Hansdotter och André Myhrer tog sig runt i sina OS-guldåk.

Hos LISKI hittar du en mängd slalomkäppar i olika längder och utföranden, nummerlappar och skidskolevästar. Vi har även avspärrningsnät, skyddsmadrasser och skyddsnät som svarar mot de tuffa krav som ställs i alpina tävlingssammanhang. Ett nära samarbete med FIS, det internationella skidförbundet, borgar för högsta säkerhet och kvalitet. Så vi överdriver inte när vi säger att det är utrustning i världsklass som vi säljer.

LISKI var Official Supplier till VM på skidor i Falun 2015 och vi levererade bland annat avspärrningsnät, V-boards och fållor till målområdet för detta evenemang.

Kolla in det kompletta utbudet via länken här nedan.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur du beställer utrustning från LISKI till din skidanläggning eller skidklubb? Ring oss eller maila redan idag så hjälper vi dig med en kostnadsfri offert eller beställning av katalog.

En liten del av våra mest populära produkter hittar ni med bild och beskrivning i vår alpina racing webshop.
Offert och beställning sker via Martin enl uppgifterna nedan.

Kontakta Martin Hansson  – martin@dalskidan.se eller telefon +46 70 533 49 82