Augment skidor -för tävlingsåkare och finsmakare

Augment SL 165 flat

Augment. Nya. Heta!

För tävlingsåkaren

Augment sports bygger skidor det snackas om, och det är inte utan
anledning.
Beställer du ett par Augment som tävlingsåkare får du ett par som är handbyggda just för dig.
Testskidor finns på Dalskidan, ring och boka för att vara på den säkra sidan
att få testa inför tävlingssäsongen tel. 0280-204 04.
Vid frågor och beställningar, skicka mail till Erika Hansson
Vi kommer att finnas på plats vid SkiStar Winter Games Sälen med en uppsättning testskidor.

För dig som vill ha det lilla extra

Naturligtvis finns här även serier för piståkaren, dig som vill ha en grym allmountainskida, eller en skida för toppturen. Även här finns ett litet utbud testskidor för dig som är spekulant.
Hör av dig till butiken för mer info, tel. 0280-204 04.

Bakgrund

Som sportentusiaster med förkärlek för höga hastigheter sökte killarna på det som från början hette Croc, numera Augment efter de bäst presterande produkterna på marknaden. Efter att ha gjort det i flera år kände de att det var mycket svårt, om inte näst
intill omöjligt, att hitta konkurrenskraftiga, prisvärda skidor tillsammans med personlig service. Det gick heller inte att påverka produktspecifikationerna för att se till att det skulle passa med kapaciteten hos den individuella idrottaren, så att själva utrustningen inte skulle hålla tillbaka dem i sina försök att tänja på sina personliga gränser. Detta var bara helt enkelt inte tillgängligt för de som inte tillhörde den absoluta eliten.

 

Lusten att förändra saker växte och blev en besatthet och passion för ”the Croc-guy’s”. Någon gång i slutet av 2014 fick de kontakt med lite folk inom racing industrin som delade deras åsikter. De delade inte bara åsikter, utan hade dessutom en gemensam, stark vilja att starta en helt annan racingfokuserad skidtillverkning än den som fanns.

I maj 2015, efter många diskussioner och tankesmedjor hade de professionella team på plats. Tre högt ansedda skiddesigners och proffstillverkare gick samman med Crocgänget ​​för att bilda den grundläggande plattformen för Croc ski.

Det var dags att ”Go Crockin!” som de uttrycker det.

Under tiden skedde samma sak på MTB-sidan, men det är en annan historia.

2018 Bytte man så namn till Augment av praktiska skäl. Samma grymma skidor, men ett nytt namn. Inga konstigheter.

Dalskidan- Svensk distributör

Vi på Dalskidan är stolta, Svenska distributörer för skidsortimentet.
Dalskidan satsar i första hand på racingsortimentet, men tillhandahåller naturligtvis skidor ur det övriga sortimentet för den som önskar.