Kom och jobba med oss i vinter

Årets rekrytering är i full gång.
Nu söker vi nya medarbetare till vår hyra, butik och verkstad. Så skynda dig att kika in på vår sida “Jobba med oss” och läs mer om tjänsterna.
Du behöver inte ha någon speciell utbildning eller tidigare erfarenhet. Det räcker med ett brinnande skidintresse. Vi kommer att lära dig allt du behöver veta och vi lovar att du snabbt kommer att bli expert på ett eller flera områden.
Dessutom får du hos oss, möjlighet att fördjupa dina kunskaper med hjälp av riktiga proffs och kunniga experter. På Dalskidan hittar du nämligen såväl gamla tävlingsåkare i både alpint och längd. Och så har vi några medarbetare med många år i branschen. Och alla vill dela med sig av sin kunskap.

Är du redo för en vinter fylld med skidor och skidåkning på alla tänkbara sätt, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Maila ansökan

Nu får vi nog ge oss

Tänk att vi ändå kunde åka skidor ända in i juni det här året.
Men efter en rejäl åskskur igår, så får vi nog ändå inse att det är färdigåkt för i år. Den här säsongsavslutningen kommer att gå till historien på så många sätt. Det här var det mest positiva, så det ville vi belysa lite extra.

Ha en skön sommar kära vänner, och var rädda om er och varandra!

Nyhet! Handspritsautomat från QBL

Handspritsbehållare beröringsfri

Nu kommer QBL med en beröringsfri behållare för handsprit.
Hand Sanitizer Dispenser finns i både en fristående pelare och en vägghängd modell. Båda är naturligtvis touch free.
Den fristående modellen laddas med en 5-liters dunk med handsprit. En sån dunk räcker till drygt 4000 doser. Dessutom så finns det utrymme för en reservdunk. Du kan också bestämma själv precis vilken RAL-färg du vill ha på din dispenser. Och inte nog med det, panelen går också att bestämma själv hur den ska se ut.
Vi har naturligtvis mer information här på vår hemsida.
Följ den här länken så kan du läsa mer.

Ändrade planer

Bästa kund och vän!

Backarna stänger och vi med dem. På söndag är sista dagen vi har öppet den här säsongen.

Några har frågat om vi hyr ut längdskidor över påsk…

Folkhälsomyndigheten uppmanar oss alla att inte göra resor och besöka butiker i onödan. Därför väljer vi hellre att stänga, för både våra kunders och vår egen säkerhet.

Det går bra att få tag på oss via e-post eller telefon fram till midsommar. Tänker på er alpina tävlingsåkare som vill beställa skidor till höstlägren. Vi har även webshopen igång som vanligt.

Vi tackar er alla för i år och ser fram emot att ses nästa vinter!

Vallaservice i Vasaloppsveckan

Årets folkfest är snart här

Vi antar att du har gjort allt som behövs när det gäller att träna, äta och sova. Och nu börjar det närma sig den stora utmaningen med att ta sig an de berömda milen fram till målet i Mora.
Visst finns det mycket att göra innan själva loppet, så vi tänker att det där med vallning är ett orosmoment vi kan hjälpa dig med.

Vi har vallat vasaloppsskidor i decennier, så du kan tryggt lämna in dina skidor till oss för att få bästa möjliga förutsättning inför ditt lopp.

Vi har samma typ av stenslip som Svenska längdlandslaget använder sig av, och kan därmed ge dina skidor toppservice från grunden. Läs mer om vad vi kan erbjuda här:
Vallaservice vasaloppsveckan

Mot OS-guld

Svenska Skicrosslandslaget har gett oss förtroendet att vara med på ett hörn i satsningen mot OS 2022 i Peking.
Vi fick in sex par skidor i samma längd, men med olika belag som vi skulle slipa exakt lika, med samma struktur och helt plana belag.
Dessa skidor skickas nu till Kina för glidtest, så att man sen ska kunna välja ut de absolut bästa skidorna när det är dags för OS.
Anledningen till dessa minutiösa förberedelser är att snön i Kina är extremt torr och skiljer sig mycket från de förhållanden de brukar stöta på.

Vi tackar för förtroendet och önskar samtliga Lycka till i OS-satsningen