Alpin

Världselitens skidverkstad!

Vi har även Sälens enda stenslip för längdskidor. Klicka här för att läsa mer.

Under det senaste decenniet har vi slipat skidor åt världseliten inom de alpina sporterna. Många medaljer har tagits i SM, VM, World Cup och X-games, på skidor slipade av oss.

När vi slipar skidor åt våra ”vanliga gäster” använder vi oss av denna spetskompetens och skidåkningen får en helt ny dimension.

HotBox

Efter slipning kan vi göra en HotBoxbehandling. Det fungerar som ett värmeskåp där skidorna vallas in under 11 timmar. Skidorna blir då snabba direkt. Detta lämpar sig bäst för tävlingsskidor.

Slipp onda och kalla fötter!

Vi lästar pjäxor och trycker ut på specifika onda punkter samt gjuter formsulor efter dina fötter. För dig som vill ha riktig prestanda och komfort formsprutar vi innerskor. Tillsammans gör detta underverk och som bonus får du mer cirkulation och varmare fötter.

Vi säljer värmesulor eller monterar in värmeelement i dina formsulor. Dessa drivs på batteri och värmer även de kallaste fötterna.

Diverse

I vår verkstad löser vi alla möjliga önskemål. Allt från vanlig vallning, byte av trasiga spännen till speciallagningar av trasiga belag. Fråga oss alltid så försöker vi lösa problemet.