Tyngden på Dalskidan

Vår bakgrund

1997 startade vi syskon Erika och Martin Hansson Dalskidan. Vi var båda mitt uppe i våra alpina karriärer och deltog i både världscup, VM och OS. Med god hjälp från våra föräldrar, lyckades vi att kombinera det med elitsatsningen. Fokus från början var främst skiduthyrning. Vi erbjöd Sälens bästa och mest välskötta utrustningar till fördelaktigt pris. Vår kunskap och engagemang, ständiga närvaro i butiken och viljan att alla gäster ska få en fantastisk skidupplevelse tror vi är nyckeln till framgången.

Våra elitidrottskarriärer ligger som grund för hela verksamheten. Det är inte bara det livslånga förhållande till skidåkningen och erfarenheten som kommer med den, utan även vår tävlingsinstinkt och viljan att vara bäst som genomsyrar alla delar i verksamheten.

Idag är Dalskidan det självklara valet även om du vill ha professionell hjälp vid köp eller service av alpin- eller längdutrustning. I vår skidverkstad har vi under det senaste decenniet slipat skidor åt världseliten inom de flesta alpina sporter. Sedan några år tillbaka har vi Sälens enda stenslip för längdskidor och det är exakt samma maskiner som landslaget använder.

Välkommen till oss!

Erika och Martin med personal