Service i världsklass

Världselitens skidverkstad!

Vi har till säsongen 19/20 uppgraderat vår verkstad med det senaste och bästa vi hittade på marknaden.
Reichmann SF-4 kommer att se till att våra skidor är lite bättre än bra.

Under det senaste decenniet har vi slipat skidor åt världseliten inom de alpina sporterna. Många medaljer har tagits i SM, VM, World Cup och X-games, på skidor slipade av oss.

När vi slipar skidor åt våra ”vanliga gäster” använder vi oss av denna spetskompetens och skidåkningen får en helt ny dimension.

Vi har även Sälens enda stenslip för längdskidor.
Det är samma modell som det svenska längdlandslaget använder.

HotBox

Efter slipning kan vi göra en HotBoxbehandling. Det fungerar som ett värmeskåp där skidorna vallas in under 11 timmar. Belagen blir mättade och håller bättre om du fortsätter underhålla med glidvalla.
Snabba blir de också.

Med rätt struktur glider skidorna bättre

Slipp onda och kalla fötter!

Vi lästar pjäxor och trycker ut på specifika onda punkter samt gjuter formsulor efter dina fötter. För dig som vill ha riktig prestanda och komfort formsprutar vi innerskor. Tillsammans gör detta underverk och som bonus får du mer cirkulation och varmare fötter.

Vi säljer värmesulor eller monterar in värmeelement i dina formsulor. Dessa drivs på batteri och värmer även de kallaste fötterna.

Diverse

I vår verkstad löser vi alla möjliga önskemål. Allt från vanlig vallning, byte av trasiga spännen till speciallagningar av repiga belag. Fråga oss, vi försöker alltid att lösa problemet.