JOBBA HOS OSS

Säsongen 2019/2020

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss.
Den här säsongen har vi full besättning, men nedan kan du läsa
om vilka typer av tjänster som brukar vara lediga.
Du är hjärtligt välkommen att höra av dig i september 2020.

 

Säsongsjobb i butik/hyra

Vi letar efter dig som gillar att hjälpa våra kunder att få det som passar dem bäst, oavsett om de vill hyra eller köpa utrustning. Du är glad och positiv och gillar att träffa människor. Du behöver inte ha någon specifik utbildning men vi ser gärna att du har ett gediget skidåkarintresse, då många av våra kunder är alpina tävlingsåkare.
Ca 4 månaders anställning dec – april.

Säsongsjobb i butik/hyra längdexpert

Arbetsbeskrivningen ser lika ut som ovan, men du är också en av dem vi ropar på när någon vill köpa längdskidor.rnDu behöver vara passionerad längdåkare, med kunskaper i vallningens ädla konst då en hel del längdverkstadsjobbrnkommer att hamna på din lott. Du kommer att få en gedigen utbildning i vårt sortiment och inblick i hurrnmarknaden på längdsidan ser ut i övrigt. Vi vill sälja rätt grejer till rätt person, du är den som guidar kunden till rätt köp.
Ca 4 månaders anställning dec – april.

Säsongsjobb i skidverkstad

Vi söker en händig och ordningsam verkstadsarbetare. Till säsongen 19-20 kommer vi att installera enrnny och ruskigt fin sliprobot. Den ska du ta hand och hålla i form när du inte slipar skidor i den. Du gillar ordning och reda och är en problemlösare, då vår verkstad får in allt möjligt som har med skid- och pjäxutrustning att göra.rnHar du jobbat i skidverkstad tidigare är det meriterande, men inte ett måste. Naturligtvis får du utbildning på plats.
Ca 4 månaders anställning dec – april.