JOBBA HOS OSS

Säsongen 2022/2023

Vad roligt att du är intresserad av att jobba hos oss.
Här nedan kan du läsa om vilka typer av tjänster som är lediga.
Du är välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag 30 oktober.

Maila ansökan till jobb@dalskidan.se

 

Säsongsjobb i butik/hyra

Vi letar efter dig som gillar att hjälpa våra kunder att få det som passar dem bäst, oavsett om de vill hyra eller köpa utrustning. Du är glad och positiv och gillar att träffa människor. Du behöver inte ha någon specifik utbildning men vi ser gärna att du har ett gediget skidåkarintresse, då många av våra kunder är alpina tävlingsåkare.
Ca 4 månaders anställning dec – april.

Säsongsjobb i butik/hyra längdexpert

Arbetsbeskrivningen ser lika ut som ovan, men du är också en av dem vi ropar på när någon vill köpa längdskidor. Du behöver vara passionerad längdåkare, med kunskaper i vallningens ädla konst då en hel del längdverkstadsjobb kommer att hamna på din lott. Du kommer att få en gedigen utbildning i vårt sortiment och inblick i hur marknaden på längdsidan ser ut i övrigt. Vi vill sälja rätt grejer till rätt person, du är den som guidar kunden till ett bra köp.
Ca 4 månaders anställning dec – april.

Säsongsjobb i skidverkstad

Vi söker en händig och ordningsam verkstadsarbetare. Säsongen 19-20 installerade vi en ny och ruskigt fin sliprobot. Den ska du ta hand och hålla i form när du inte slipar skidor i den. Du gillar ordning och reda och är en problemlösare, då vår verkstad får in allt möjligt som har med skid- och pjäxutrustning att göra. Har du jobbat i skidverkstad tidigare är det meriterande, men inte ett måste. Naturligtvis får du utbildning på plats.
Ca 4 månaders anställning dec – april.

Hur ansöker jag?

Skicka din ansökan till jobb@dalskidan.se och tala om vilken tjänst du söker.

Vi anställer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.