Här tänkte vi berätta hur det går till att hyra utrustning hos oss.
Men du kan hoppa direkt till prislista eller bokningen genom att klicka på någon av knapparna nedan.

Hyr utrustning

här funkar det

Betalning

Betalning sker i förväg genom vår säkra betalningslösning. Det går att boka fram till 3 dagar innan ankomst. Efter det är det drop-in som gäller. Grejer finns nästan alltid så det räcker.

Avbokning innan ankomst

Du kan avboka utan kostnad ända fram till ankomstdagen.

Skulle ni bli sjuka eller av annan anledning inte kan komma, så gör vi en återbetalning av hela hyresbeloppet. Läkarintyg behövs inte i detta fall.

Hjälm ingår i paketen för barn 0-7 år.

Hur många dagar ska jag hyra?

När du bokar, fyller du i första åkdagen som din första hyrdag. Du har sedan möjlighet att välja att hämta din utrustning dagen innan efter kl 14 utan extra kostnad.

Vill du se ett urval av våra vanligaste modeller på våra Avancerade paket klickar du här.

Vår förmånliga försäkring

Köp till vår förmånliga försäkring till dina hyrda skidor eller snowboard. Då slipper du dyra kostnader om något skulle hända.
Dessutom är självrisken väldigt låg mot din vanliga hemförsäkring.
Försäkringen kostar 15 kr/dag för alla kategorier utom de avancerade skidorna som kostar 20 kr/dag.
Självrisken är 600:- per skada gällande skidor och 200:- per skada gällande stavar.

Återlämning

Återlämning skall ske senast kl 11 dagen efter sista åkdag.
(Tänk på att priset för 6-8 dagar är detsamma, så om din semester ryms inom detta spann, kan det vara värt att boka skidhyra en dag tidigare och hämta utrustningen innan 14 för att inte riskera att hamna i köer. Särskilt om du har ankomstdag på söndag.
Detta är ett extra bra tips vid jul-nyår, sportlovsveckor och påsk.)

Exempel

Om du exempelvis bokat en kortvecka från söndag – torsdag kan du alltså åka skidor måndag, tisdag och onsdag. Du hämtar utrustningen på söndag eftermiddag och lämnar tillbaka på torsdag förmiddag innan kl. 11. Det pris du betalar är för 3 dagar.

Läs våra betalnings- och försäkringsvillkor här

Vilket system har vi?

Om man har egna pjäxor eller skidor och behöver hyra kompletterande utrustning. Då behöver du ha koll på vilket system du har.
Vi använder oss enbart av NNN som du ser till vänster i bilden.
Den röda färgen visar kanalerna som pjäxan vilar över bindningen på. De två systemen går inte att kombinera.

Boka stuga och få rabatt hos oss

Har du inte redan bokat stuga kan vi varmt rekommendera våra samarbetspartners Bengt-Martins eller GuMo.
Hyr du stuga via dom har du dessutom 10% rabatt på skidhyra hos oss. Visa upp din bokningsbekräftelse när du kommer till oss eller förboka skidor hos oss i samband med att du bokar din stuga.
Klicka på bannern här intill för att boka din stuga redan idag.

Vi vill göra det enkelt för dig

Dalskidan skiduthyrning i Sälen ligger på höger sida strax innan du kommer till Sälen by. Med bara 10 min till Lindvallen är ett stopp hos oss ett smidigt sätt att slippa trängsel och köer på fjället. Vi är dessutom billigare än hyrorna som ligger i anslutning till skidanläggningarna. Att vi dessutom sätter stor vikt vid att alltid ha nyvallade skidor med fina kanter gör din skidsemester roligare. Att hyra skidor hos oss innebär att du gett dig själv de bästa förutsättningarna för en maxad skidupplevelse.

Vår duktiga personal är måna om att du får just den utrustning som passar dig och din kapacitet oavsett om du åker utför eller längd, eller om du är nybörjare eller mer avancerad åkare.
När du ska hyra skidor i Sälen är ett stopp hos oss ett smidigt alternativ för de som kommer söderifrån. Men glädjande nog har vi även många kunder som åker i Kläppen som ligger ca 15 min från oss.

Välkommen till oss!