Allt för Alpin racing

 

Både klubb och enskild åkare

Vi kan alpin racing

20 års erfarenhet

ERIKA&MARTIN har tillsammans tävlat 20 år i den alpina världscupen. Detta har gett en mängd ovärderliga kontakter som mynnat ut i en del spännande projekt. Gemensamt för allt, är att fokus ligger på högsta kvalitet och att servicen är maximal. Du kan med andra ord lita på att vi vet vad vi talar om när det kommer till alpin racing.

Vår skidverkstad har under det senaste decenniet slipat skidor åt världseliten inom de flesta alpina sporterna. Allt från landslagsåkare i världscupen i alpint och skicross, till världsrekordhållare i speedski.
Vår “pjäxdoktor” sätter på lifters, ställer in vinklar samt trycker och fräser dina pjäxor. Pjäxorna mäts med ett unikt laserinstrument. Allt för att du ska få en optimal pjäxa.

Liski

Dalskidan har agenturen för Liski som är världsledande på bl.a. slalomkäppar. Liski används av de flesta landslagen och vid flertalet världscuptävlingar.
Så oavsett om du behöver kortkäpp, långkäpp, B-nät eller ett borrstål, så hittar du det hos oss.

ProGear

ProGear är vårt eget varumärke. Vi säljer egendesignade fartdräkter och tävlingsryggsäckar av högsta kvalitet.
Kanske det kan vara något för din klubb, att ta fram en fartdräkt unik för era åkare, vi hjälper gärna till att ta fram ett förslag. Hör av er för offert.
Våra tävlingsryggsäckar är grymma när det gäller att få plats med allt som behövs för alpin racing. Med smarta lösningar och eget fack för pjäxor, trycker du lätt ner allt som behövs för tävling eller träning.I butiken samt vår racing webshop hittar du det mesta du behöver. Vi tar även hem produkter efter era önskemål.

Racing Webshopen

Här hittar du det mesta för alpin racing. Det du inte hittar tar vi gärna hem på beställning. Kontakta Maria på maria@dalskidan.se

Racing Webbshop

Liski

Slalomkäppar, portflaggor, nummervästar, borrstål, säkerhetsnät, m.m.

Liski

ProGear

Fartdräkter för alpina klubbar och racingryggsäckar.

ProGear