Allt för Alpin racing

 

Både för klubb och enskild åkare

Vi kan alpin racing

20 års erfarenhet

ERIKA&MARTIN har tillsammans tävlat 20 år i den alpina världscupen. Detta har gett en mängd ovärderliga kontakter som mynnat ut i en del spännande projekt. Gemensamt för allt, är att fokus ligger på högsta kvalitet och att servicen är maximal. Du kan med andra ord lita på att vi vet vad vi talar om när det kommer till alpin racing.

Vår skidverkstad har under det senaste decenniet slipat skidor åt världseliten inom de flesta alpina sporterna. Allt från landslagsåkare i världscupen i alpint och skicross, till världsrekordhållare i speedski.
Vår “pjäxdoktor” sätter på lifters, ställer in vinklar samt trycker och fräser dina pjäxor. Pjäxorna mäts med ett unikt laserinstrument. Allt för att du ska få en optimal pjäxa.

Nordica race 21/22

Nordica Racing

Nordica satsar på bred front och har inför säsongen 21/22 tagit fram nya skärningar och byggt om modellerna. Något som visat sig vara ett bra drag. Testskidorna som varit ute med jämna mellanrum sedan våren 21 har visat mycket goda resultat. Samma design och skärningar gäller för säsongen 22/23 och testskidorna står redo.
Läs med genom att klicka här

Rossignol, Dynastar, Lange Raceline

Dalskidan är Rossignol ProShop och erbjuder alltid bra priser på Rossignol, Dynastar och Lange tävlingsprodukter.

Beställ dina skidor och pjäxor innan 31:a maj för att få skidorna i höst.

Klicka på länken för mer info

Liski

Dalskidan har agenturen för Liski som är världsledande på bl.a. slalomkäppar. Liski används av de flesta landslagen och vid flertalet världscuptävlingar.
Så oavsett om du behöver kortkäpp, långkäpp, B-nät eller ett borrstål, så hittar du det hos oss.

ProGear

ProGear är vårt eget varumärke. Vi säljer egendesignade fartdräkter och tävlingsryggsäckar av högsta kvalitet.
Kanske det kan vara något för din klubb, att ta fram en fartdräkt unik för era åkare. Vi hjälper gärna till att ta fram ett förslag. Hör av er för offert.
Våra tävlingsryggsäckar är grymma när det gäller att få plats med allt som behövs för alpin racing. Med smarta lösningar och eget fack för pjäxor, trycker du lätt ner allt som behövs för tävling eller träning. I butiken samt vår racing webshop hittar du det mesta du behöver. Vi tar även hem produkter efter era önskemål.

Racing Webshopen

Här hittar du det mesta för alpin racing. Det du inte hittar tar vi gärna hem på beställning. Kontakta Jonas på jonas@dalskidan.se

Racing Webbshop

Liski

Slalomkäppar, portflaggor, nummervästar, borrstål, säkerhetsnät, madrasser m.m.

Liski

ProGear

Dalskidans eget märke för racing. Vi säljer fartdräkter till alpina klubbar, och specialdesignade racingryggsäckar.

ProGear