Dalskidan är nu svensk distributör för Holmenkol

Holmenkol - Premiumprodukter i över 100 år!

Ja men visst, nu utökar vi vår agenturportfölj med ännu ett skidrelaterat märke. Holmenkol är ett anrikt tyskt märke som tillverkat premiumprodukter för skidvård sedan 1922. De är den idag äldsta tillverkaren av valla, och faktiskt de som var först med att lansera valla i olika färg. Något som är vedertaget av alla tillverkare idag. De var också först ut med att få Svanen -märkning för vallaserien Natural Skiwax. Genom åren har de alltid legat i framkant vad det gäller att ta fram glidvallor med bästa tänkbara resultat. Att glidvallorna ofta ligger i topp i oberoende skidtester är kanske därför ingen tillfällighet.

Du kan hitta massvis med Holmenkol produkter i vår webbshop. Även om shopen riktar sig mot alpina tävlingsåkare i första hand så funkar förstås vallorna utmärkt på längdskidor också.
Det finns allt från det vi kallar träningsvalla, där Betamix är vår stora kioskvältare, till high end produkter som den nya pulvervallan FF1 Power.

Det bästa är att alla produkter är helt fluorfria.