Timing made simple

 

Tidtagning du kan lita på
Tidtagning vid parallellslalom i Kronplatz

Tidtagning i världsklass

ALGE-TIMING är internationellt känt för elektronisk tidtagning sedan många år tillbaka. Vilket är en enorm framgång för ett litet specialiserat elektroniskt företag. Företaget ligger i västra Österrike vid gränsen till Schweiz och bara några mil från den tyska gränsen. Med en personal på 19 personer utvecklar och producerar ALGE kontinuerligt nya produkter. Produkterna säljs över ett nät av oberoende representanter i 5 kontinenter och mer än 40 länder.

Du kan läsa mer om produkterna på ALGE-TIMING hemsida.

Vi är sedan 2017 svensk återförsäljare för ALGE-TIMING. Tidtagning i världsklass. Alge timing erbjuder tidtagningsutrustning för alla möjliga tänkbara sporter.
Behöver du mäta något, då har vi förmodligen utrustningen du behöver.


För beställning eller offert, kontakta Tobias Gustafsson.

Tidtagning är en väsentlig del i en massa olika sporter och aktiviteter. Även möjligheten att mäta hastighet har en stor del i många sporter, antingen som den huvudsakliga faktorn i t.ex speedskiing, eller t.ex. möjligheten att mäta hastigheten på en serve i tennis. Ibland är även målgången supertight och ett målfoto kan behövas. ALGE-TIMING har en uppsjö med produkter som kan tillgodose behoven hos de flesta av jordens alla sporter. Därför kan du vara säker på att hitta det du behöver för just din sport. Oavsett om det gäller tävling, träning eller bara lek.
När det kommer till tidtagning måste det vara både enkelt och säkert.
Därför kan det vara bra att veta att ALGE-TIMING ständigt utvecklar nya produkter. Kort sagt, gör de allt för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som sköter tidtagningen. Här hittar du allt från gedigna, fasta tidtagningssystem, men också portabla system och även sådana du kan styra med din smartphone.
Välkommen med din förfrågan!