Kom och jobba med oss i vinter

Årets rekrytering är i full gång.
Nu söker vi nya medarbetare till vår hyra, butik och verkstad. Så skynda dig att kika in på vår sida ”Jobba med oss” och läs mer om tjänsterna.
Du behöver inte ha någon speciell utbildning eller tidigare erfarenhet. Det räcker med ett brinnande skidintresse. Vi kommer att lära dig allt du behöver veta och vi lovar att du snabbt kommer att bli expert på ett eller flera områden.
Dessutom får du hos oss, möjlighet att fördjupa dina kunskaper med hjälp av riktiga proffs och kunniga experter. På Dalskidan hittar du nämligen såväl gamla tävlingsåkare i både alpint och längd. Och så har vi några medarbetare med många år i branschen. Och alla vill dela med sig av sin kunskap.

Är du redo för en vinter fylld med skidor och skidåkning på alla tänkbara sätt, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Maila ansökan