Vi söker ny butikschef,
är du den vi letar efter?

Butikchef sökes

Brinner du för skidåkning och motiveras av att leda och inspirera människor, då kan detta vara jobbet för dig! Vi erbjuder ett roligt och spännande butikschefsjobb i ett familjeföretag där alla medarbetare har en viktig roll och får chans att påverka.

Dalskidan är en fristående specialistbutik där du som butikschef ansvarar för inköp och själv kan styra sortimentet.

Som butikschef är du en operativ ledare, leder den dagliga verksamheten och har det yttersta ansvaret för butiken/skiduthyrning och dess personal. Du motiverar och leder dina medarbetare så att ni tillsammans uppnår butikens uppsatta mål.

I rollen ingår även att:

– Ansvara för att utveckla arbetssätt och metoder för hur butiken skall fungera på ett effektivt sätt.

– Försäljnings- och lönsamhetsansvar samt resursplanering i form av schemaläggning och bemanning.

– Rekrytera och introducera ny butikspersonal. Implementera och säkerställa att rutiner följs. Skapa en trevlig miljö där medarbetarna får möjlighet att utvecklas.

– Vara en förebild för dina medarbetare och leda dina medarbetare utifrån företagets värderingar.

Vad krävs för att lyckas i rollen?

– Erfarenhet av arbete i sportbutik eller skidanläggning. Vana av att arbeta med bemanning, personalplanering och uppföljning av försäljning.

– Erfarenhet av kundservice och försäljning inom sporthandeln.

– Avslutad och genomförd gymnasial utbildning. Har du dessutom en eftergymnasial utbildning med inriktning mot ledarskap och/eller ekonomi är det meriterande.

– Goda kunskaper om produkter inom längd och alpint, samt att du är duktig på att förmedla dina kunskaper till både kollegor och kunder.

– God förståelse för ekonomi och ett affärsmässigt sinne.

– Erfarenhet av e-handel är meriterande.

Vem är du?

Vi söker dig som är en engagerad och driven person, som genom din positiva inställning och tydliga kommunikation, både till dina kollegor och våra kunder, bidrar du till ett bra arbetsklimat. Du tycker om att coacha och inspirera dina medarbetare. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och är affärsorienterad och strukturerad – att skapa goda resultat är en självklarhet för dig. Du är en prestigelös och ärlig person med stor integritet och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du har ett genuint intresse för sportprodukter och har en aktiv livsstil. Skidåkning är din passion.

Villkor

Tjänsten är till att börja med 7 månader under vintersäsong. Möjlighet till förlängning finns. Tjänsten innebär varierande arbetstider och arbete på kvällar/helger förekommer.

Tillträde i oktober. Eget boende med gångavstånd till jobbet kan hyras.

Ansökan skickas till erika@dalskidan.se
Rekrytering sker löpande, så skynda dig att skicka din ansökan.
Har  du frågor om tjänsten, ring Erika 070-533 49 83